måndag, januari 05, 2009

Igår slängde vi ut julen

Kom på att det var bäst att passa på att frosta av frysen innan det blir varmt igen. Och gissa om det behövdes!!?? Har inte frostat av på två år så det var hur mycket is som helst och massor av damm/katthår under och bakom skåpet. Stella kollade noga så att allt gick rätt till.


Åkte sen iväg och simmade med barnen. Vi vuxna kände att det var lite segt, har ju blivit en del badande senaste veckorna men barnen älskar det.
Det blev ett missförstånd med Samuel så vi trodde att han ville gå upp och han blev helt förtvivlad när vi hade duschat och han förstod att det inte skulle bli mer bad. Stackarn!

När vi kom hem slängde vi praktiskt taget ut julen! Både Bengt och jag var trötta på julgranen eftersom barnen hela tiden går och drar i julgranssakerna och barrhögen bara växer på golvet så nu fick den åka ut. Vi har inte haft så mycket julsaker framme i år men det lilla vi har haft åkte ner. Men vi lämnade såklart stjärnor och ljusstakar framme. De ger ett så härligt ljus så de får stå till tjugondag knut.
Samuel tyckte det var jättekul att leka i kassen där alla julsaker ska vara.

Inga kommentarer: